Elsy & Carrie - The Videoes of Elsy & Carrie
Siste dag til å se julekalenderen!!

Ville bare informere om at i morgen tar vi julekalenderen bort fra YouTube, og ingen kan se den.... FØR neste år, når vi tar dem frem 1. desember ;) Uansett, så håper vi du får et riktig Godt Nyttår! I 2011 vil det nok komme mange filmer ;D

- Carrie24. desember (del 3)

Elsy & Carrie vil takke alle som har følget med oss gjennom hele Desember! Det har vært en stor og krevende jobb, men det har også vært gøy. Nå tar vi en velfortjent pause fra filming, dere blir oppdatert her og på vår Facebookside Elsy & Carrie ;) GOD JUL alle sammen, og Godt Nyttår! ♥ Klem Elsy & Carrie24. desember (del 2)24. desember (del 1)

(del 1 av 3 deler)23.des


Kos dere med nissefars workshop!22. desember21. desember

Glemmer å legge dem ut på bloggen..... MEN; de ligger alltid på YouTube, så dere kan bare klikke dere inn der.

 20. desember19. desember18. desember17. desember16. desember15. desember14. desember13. desember12. desemberElsy & Carrie quiz

logo

Hvor godt kjenner du Elsy & Carrie?

illustr.
Lykke til :)


10. desember9. desember

♥ Juleklem - Elsy & Carrie ♥ENDELIG 8. desember

Fy søren, WMM klikka noe så fullstendig i går...! Og det gjorde jeg også :p men nå er den her... (flink video <3) la meg presentere: 8. desember!!! PS: Når Walter og ********** løper etter hverandre i fort film, forestill dere at Herp Albert - Tiquana Taxi er i bakrunnen, for jeg hadde ingen rett til å kopiere den ._. Ja, 8. DESEMBER MINE DAMER OG HERRER!

 

♥ Juleklem - Elsy & Carrie ♥7. desember6. desember5. desember

 4. desemberTil dere som ikke får se 2. desember

video:2


Jeg ANER ikke hva som skjer, men her er den i hvertfall :)3. desember2. desember

 1. desember

Haha, jeg ble så glad for alle fine kommentarer på facebook i går, så jeg glemte helt å legge den ut her... Men her er den i allefall, denne varer sannsynligvis lengst av alle. KOS DERE!

Les mer i arkivet » Mars 2011 » Februar 2011 » Januar 2011

Elsy & Carrie


OM OSS: Hei! Du har nå landet på en blogg med dramatiserte videoer. Personene bak denne bloggen er to sprø jenter som er "strandet på en øy" i Rogaland... Det er mange videoer å velge mellom, og vi er sikre på at du finner en du liker!

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits