Elsy & Carrie - The Videoes of Elsy & Carrie
Ungkaren 3

KOMMENTER HVEM DU TROR RYKER UT FØR DU SER VIDEOEN!

Ja, da var det Mandag igjen, folkens! Det betyr jo selvfølgelig Ungkaren. Mange av dere lurer nok på hvor mange Ungkaren episoder det kommer til å være, det blir nok 6 episoder i alt... I påsken kommer det påskekrim of course, med nye mysterier med Hercule Poirot og Mrs. Marple!

NEW ADVENTURES WITH HERCULE POIROT & MRS. MARPLE

EASTER 2011


~ CarrieUngkaren 2

FØR DU SER VIDEOEN:

Bredè står for sitt første valg. Hvem tror dere han velger? Leave a comment!

~ CarrieUngkaren 1

Bredè har bestemt seg for å finne kjærligheten. Han har fått besøk av 5 vidt forskjellige jenter og er klar til å satse på kjærligheten. Husk at det kommer en ny episode neste mandag kl 18:00! Kos dere :)

 

- Carrie2010 - stjernefilmen!

Nå skal vi stemme frem fjorårets favoritt film/serie/musikkvideo!
Dere kan stemme frem til fredag.

Og husk! Bare èn stemme per person.


-Elsy

Premiere 17.01.11

Vår nye film; x, har premiere 17. januar 2011 og sendes hver mandag.See ya soon :)Ny filmidè i boks!

Vi fant ut at vi egentlig ikke trenger en sååå lang pause allikevel, så vi er nå Back In Business. Idèen er i boks, manus er ikke i boks, men det tar ikke så lang tid. Vi sier ikke hva denne filmen handler om, men det vi kan si er at Humor-kjærlighet er stikkordet, og det vil bli en serie som vil publiseres en dag i uka. Elsy har 5-6 roller, mens Carrie har èn...

Håper dere får et godt nyttår 2011, folkens, og håper dere ser frem til en ny, vanlig film! Men siden vi ikke vet hvilken ukedag denne serien skal komme på, kan dere nok en gang bestemme! Ikke vær beskjedne, ingen svar er dumme ;)

Hvilken ukedag passer best for dere?

- Carrie
Les mer i arkivet » Mars 2011 » Februar 2011 » Januar 2011

Elsy & Carrie


OM OSS: Hei! Du har nå landet på en blogg med dramatiserte videoer. Personene bak denne bloggen er to sprø jenter som er "strandet på en øy" i Rogaland... Det er mange videoer å velge mellom, og vi er sikre på at du finner en du liker!

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits